Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Dordrecht

Bent u in de omgeving van Dordrecht op zoek naar een zeilmakerij die expertise met een persoonlijke touch combineert? Dan bent u bij Zeilmakerij Verholen aan het juiste adres. Hier vinden uw zeilwensen gehoor, met een toewijding aan ambachtelijke kwaliteit en oog voor detail. Al meer dan veertig jaar zorgen wij ervoor dat onze maatgemaakte zeilproducten zowel bij de behoeften van particuliere als zakelijke klanten perfect in de roos schieten, dankzij onze selectie van topmaterialen en onze deskundige afwerking.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Maatwerk zeilen regio Dordrecht

Zeilen in soorten en maten

Wij hebben onze producten met aandacht ontwikkeld zodat ze zelfs de meest barre weersinvloeden kunnen doorstaan, en hierbij letten we op zelfs de kleinste details. Streeft u naar zeilen die de essentie van uw onderneming uitdrukken door middel van een eigen logo of de unieke kleuren van uw huisstijl? Laat ons dat voor u verwezenlijken met onze persoonlijke zeiloplossingen op maat. De mogelijkheden in zeilen zijn bij Zeilmakerij Verholen eindeloos!

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Persoonlijke service

Al 40 jaar ervaring in zeilmakerij

Als familiebedrijf hechten we grote waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Onze benadering is altijd persoonlijk, waarbij we nauwgezet luisteren naar uw behoeften om zo het ideale zeilproduct te creëren. Vertrouw op ons voor zeilartikelen die niet alleen aan uw eisen voldoen, maar deze overtreffen. Wenst u bijvoorbeeld een vrachtwagenzeil voorzien van uw unieke kleuren en huisstijl? Voor ons is dit geen probleem! Van ontwerp tot productie leveren wij zeilproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Meer over ons

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilen op maat Dordrecht

Uw zeilmakerij in de buurt van Dordrecht

We zijn trots op onze locatie in Roosendaal, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Hierdoor zijn wij ook graag uw zeilmakerij in de omgeving Dordrecht. Ons aanbod is divers en omvat alles, van industriële zeilen tot zeilen voor transport. In de omgeving van Dordrecht staan wij als uw zeilmaker klaar om u te helpen. Een simpel berichtje is genoeg en wij staan paraat om u alles te vertellen over ons assortiment zeilen.

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op