Machinehoezen op maat

Zeilmakerij Verholen

Machinehoezen

Om de levensduur van uw machines te verlengen, kies voor op maat gemaakte machinehoezen. Deze hoezen beschermen machines zowel binnen als buiten tegen vocht en vuil. Een op maat gemaakte hoes vermindert stof, dat machineprestaties beïnvloedt, en verlengt de levensduur. Zeilmakerij Verholen is de juiste partner voor op maat gemaakte machinehoezen vanwege onze uitgebreide ervaring.

Vraag offerte aan
×
Machinehoezen op maat gemaakt

Machinehoezen op maat

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kostbare machines. Het maken van een op maat gemaakte machinehoes door Zeilmakerij Verholen & Reclame is hierbij van cruciaal belang. Om de kans op vuil en stof in de machine te verminderen, kies voor een hoogwaardige hoes die precies op maat is. Het is een goede investering om een op maat gemaakte machinehoes te laten maken, omdat een standaard hoes te groot of te klein is en vuil op de apparatuur kan achterlaten. Zeilmakerij Verholen staat garant voor vakmanschap dankzij hun uitgebreide ervaring in het op maat maken van machinehoezen en het selecteren van de juiste materialen. De prijsinformatie is duidelijk in ons transparante productieproces.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Wij denken graag met u mee

Wij denken graag met u mee

Als u niet alleen op zoek bent naar een op maat gemaakte machinehoes, maar ook waarde hecht aan persoonlijk advies, dan is Zeilmakerij Verholen de geschikte partner. Met meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over een uitgebreid portfolio met vergelijkbare projecten, waardoor we precies weten wat er komt kijken bij het vervaardigen van machinehoezen. Doordat wij alle producten in eigen beheer produceren, zijn we in staat om snel te leveren. Onze materialen hebben we vaak al op voorraad, zodat u deze vooraf kunt bekijken. Is dit de service waar u naar op zoek bent? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf Verholen

Ons bedrijf

Zeilmakerij verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen. Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. Met een team van ervaren zeilmakers confectioneren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig.

Meer over ons

Interesse?

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op