Isolatiekleden maatwerk

Zeilmakerij Verholen

Isolatiekleden

Bent u actief in de industriële sector, de bouw, of bij een betoncentrale en zoekt u naar op maat gemaakte isolatiedoeken? Zeilmakerij Verholen is de partner waar u op kunt rekenen voor doeken die precies aan uw behoeften voldoen. Wij beschikken over alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat u uw materialen, apparatuur, of spullen op een passende manier kunt beschermen. Of het nu gaat om bescherming tegen weersomstandigheden of andere schadelijke invloeden van buitenaf, wij bieden oplossingen op maat.

Vraag offerte aan
×
Isolatiekleden op maat

Isolatiekleden op maat

Het perfecte isolatiekleed biedt de beste bescherming en is bestand tegen verschillende temperatuurniveaus. Hierdoor wordt onder meer voorkomen dat het betonoppervlak te snel droogt. Bovendien heeft het doek de juiste vorm, de juiste afmetingen en is het gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kleur is opvallend of harmonieus met de omgeving. Zeilmakerij Verholen is het juiste adres als u een doek zoekt van hoge kwaliteit. Ons gekwalificeerde personeel staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen en het juiste materiaal voor uw doek of kleed te bepalen.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies nodig? Wij helpen u graag

Informeer de medewerkers van Zeilmakerij Verholen over uw specifieke behoeften voor de kleden, en wij staan klaar om advies te geven over het meest geschikte kleed, het optimale isolatiemateriaal en de beste bevestigingsmethode. Op deze manier wordt de juiste temperatuur zo lang mogelijk behouden, en uw bezittingen blijven beschermd tegen vocht en vuil. Bij Verholen werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat u langdurig plezier zult hebben van het kleed, met dezelfde bescherming als bij het eerste gebruik.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Grote oplages isolatiekleden

Grote oplages isolatiekleden

Wilt u meerdere kleden laten vervaardigen? Bij Zeilmakerij Verholen is dat geen enkel probleem. U kunt bij ons ook grote oplages bestellen. Als u het perfecte isolatiemateriaal bij ons hebt gevonden, aarzel dan niet om te informeren of we het in grote aantallen kunnen produceren. Bij Zeilmakerij Verholen bent u, ongeacht de omvang van de bestelling, altijd aan het juiste adres. Wij maken isolatiekleden op maat, of het nu om kleine of grotere oplages gaat, zodat u precies krijgt wat u wenst. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn, en ons ervaren personeel gaat voor u aan de slag om het kleed te ontwerpen en produceren.

Vraag offerte aan

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Is het mogelijk via IDeal te bestalen?

Zeker, dat is mogelijk. In de e-mail waarin de factuur is bijgevoegd, vindt u een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Bij Zeilmakerij Verholen beschikken we over de benodigde expertise en jarenlange ervaring om isolatiekleden te ontwerpen en te produceren die volledig aan uw wensen voldoen. Als u wilt weten wat een op maat gemaakt isolatiekleed kost, nodigen we u uit om langs te komen. Op die manier kunt u snel en eenvoudig bepalen welk materiaal het beste is voor uw doek of kleed. Maak van tevoren een afspraak met één van onze medewerkers, zodat we de tijd kunnen nemen om u alle opties te laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we dan graag uw wensen en de diverse mogelijkheden.

Vraag offerte aan