Schaduwdoek 1

Zeilmakerij Verholen

Schaduwdoek

De waarde van effectieve bescherming tegen de zon wordt vaak onderschat. Het verhoogt het comfort tijdens lente en zomer, geeft uw tuin een stijlvolle uitstraling en biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van gebruiksgemak. Bent u nieuwsgierig naar de diverse opties voor een op maat gemaakt schaduwdoek? Neem gerust contact op met onze deskundigen om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Schaduwdoek

Goede bescherming dankzij schaduwdoek

Het laten vervaardigen van een op maat gemaakt schaduwdoek biedt direct een oplossing voor de problemen die vaak voorkomen bij het gebruik van onhandige, zware parasols. Deze parasols bieden onvoldoende schaduw, zijn lastig in gebruik en dragen doorgaans niet bij aan de esthetiek van de tuin. Een op maat gemaakt schaduwdoek is niet alleen geschikt voor particuliere tuinen, maar ook voor festivals, andere buitenactiviteiten en horecagelegenheden. Zo’n schaduwdoek is zowel praktisch als visueel aantrekkelijk. Er zijn verschillende opties beschikbaar. Samen met u gaan wij voor de beste oplossing. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Verandazeilen

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw richtprijs (exclusief BTW)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een doek met veel mogelijkheden

Een doek met veel mogelijkheden

Bij Verholen heeft u de keuze uit diverse vormen, in alle denkbare afmetingen en kleurschakeringen. Of u nu een groot, klein, rood, wit, blauw, vierkant, driehoekig of stervormig schaduwdoek wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vervaardigen schaduwdoeken op maat, zodat u precies krijgt wat u voor ogen heeft. Laat ons weten wat uw stijlvoorkeuren, praktische behoeften en mogelijkheden zijn, en onze deskundige medewerkers gaan aan de slag om het ideale schaduwdoek voor u te ontwerpen.

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf maakt schaduwdoeken

Ons bedrijf

Zeilmakerij verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen. Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. Met een team van ervaren zeilmakers confectioneren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op