Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Recreatie- en sportzeilen

De wereld van vrije tijd en sport is gevarieerd. Toch is gebruiksgemak, prestaties en veiligheid altijd van het grootste belang. Of het nu gaat om groepen kinderen, enthousiaste studenten, topsporters of levensgenieters: het is essentieel dat mensen zich volledig kunnen uitleven en met een gerust hart kunnen genieten van recreatie of sport. Neem contact op met onze experts om de diverse mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Leef je lekker uit!

Leef je lekker uit!

De mogelijkheden voor op maat gemaakte recreatie- en sportzeilen zijn eindeloos. Hierbij valt te denken aan matten van verschillende diktes en materialen, randen voor trampolines, bokszakken, opbergzakken, stootkussens, toepassingen voor watersport en zelfs zeilwerk voor volledig overdekte speelruimtes. U heeft de keuze uit gladde materialen of stoffen met grip, stevige materialen die tegen een stootje kunnen of juist lichtgewicht stoffen die gemakkelijk op te bergen zijn. Heeft u een zeer specifieke vorm nodig voor een creatief idee, bijvoorbeeld voor een zitzak? Wat uw wensen ook zijn, Zeilmakerij Verholen levert altijd maatwerk en begint met een nauwkeurige tekening om verrassingen te voorkomen. Zeilmakerij Verholen specialiseert zich exclusief in maatwerk om absolute topkwaliteit te waarborgen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw op maat gemaakte recreatie- of sportzeil en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Jarenlang recreatie en sportplezier

Jarenlang recreatie- en sportplezier

Al onze recreatie- en sportzeilen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, wat garant staat voor jarenlang plezier in recreatie en sport. Daarnaast bieden wij uitgebreide reparatiemogelijkheden, ongeacht de omvang van de reparatie. Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen. Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. Met een team van ervaren zeilmakers confectioneren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig. Welk zeil u ook nodig heeft, bij Zeilmakerij Verholen zult u absoluut slagen!

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op