Schuifzeil

VERHOLEN ZEILMAKERIJ & RECLAME

Schuifzeilen

Efficiënt laden en lossen wordt moeiteloos gerealiseerd met een op maat gemaakt schuifzeil. Dit specifieke zeil beschermt niet alleen uw lading tegen de elementen, maar maakt ook het in- en uitladen van goederen uit uw vrachtwagen, aanhanger of trailer uiterst eenvoudig. Bovendien fungeert het als een veilige barrière tegen diefstal.

Vraag offerte aan
×
Schuifzeil 2

Het juiste schuifzeil

Bij Zeilmakerij Verholen vindt u het ideale zeil. Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van diverse soorten zeilen. U heeft bij ons de keuze uit een breed scala aan kleuren, materialen en bevestigingsmogelijkheden. Wij assisteren u graag bij het maken van alle benodigde keuzes, zodat u langdurig kunt genieten van uw zeil. Om u optimaal te kunnen adviseren, is het van belang te weten waarvoor het zeil gebruikt wordt en voor welke vrachtwagen of aanhangwagen het bestemd is. Op basis hiervan stemmen wij ons advies af op het materiaal, de kleur en de bevestigingsconstructie, zodat u het perfecte zeil verkrijgt. Heeft u al een zeil dat aan vervanging toe is? Laat het ons weten, dan kunnen we gezamenlijk bespreken wat er verbeterd kan worden.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Op maat gemaakt schuifzeil

Een op maat gemaakt zeil biedt optimale gebruiksmogelijkheden voor het laden en lossen van uw vrachtwagen of aanhanger. Zeilmakerij Verholen heeft ruime ervaring in het produceren van diverse zeilen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om meer te ontdekken over de diverse opties die wij beschikbaar hebben. Ons deskundige team staat klaar om u te informeren over onze zeilen en verschillende bevestigingsconstructies. U bent uiteraard ook van harte welkom om persoonlijk langs te komen en onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat

EEN SELECTIE UIT MEER DAN 4500 KLANTEN

Samenwerkingen

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Diverse materialen schuifzeilen

Diverse materialen

Als u kiest voor Zeilmakerij Verholen, kiest u voor kwaliteit. Wij maken gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen. Of u nu een ademend zeil zoekt of niet, ons assortiment biedt een ruime keuze aan verschillende zeilen. Ons ervaren personeel staat klaar om u te adviseren over het materiaal dat het beste aansluit bij uw behoeften. Met hun jarenlange ervaring en expertise weten ze precies welk materiaal de kwaliteiten heeft die overeenkomen met uw voorkeuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en verschillende bevestigingssystemen. Er zijn meerdere mogelijkheden, en afhankelijk van uw wensen en het type vrachtwagen, aanhangwagen of trailer kunnen we samen kijken naar de beste oplossing.

Vraag offerte aan

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Schuifzeil Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen heeft een rijke traditie als het gaat om zeilen. Met 40 jaar aan ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat een breed scala aan diensten biedt binnen de zeilmakerij. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van zeilen, maar vervaardigen ze ook in eigen beheer. Indien gewenst, kunnen we ze bovendien bedrukken. Dus als u op zoek bent naar een specifiek zeil, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Als u alle mogelijkheden direct wilt zien, kunt u een afspraak maken. Ons team laat u graag alle materialen en opties zien. Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardig schuifzeil, helpen wij u graag met het ontwerp, de productie en eventuele bedrukking.

Vraag offerte aan