Industriële zeilen op maat

Zeilmakerij Verholen

Industriële zeilen

Industriezeilen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu een groot zeil nodig heeft voor een evenement of een klein zeil voor gebruik in een school, Zeilmakerij Verholen is de ideale partner voor het vervaardigen van uw industriezeil. Als u specifieke wensen heeft, is dat geen enkel probleem. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee. Als het zeil geschikt is voor grootschalige productie, kunt u ook bij ons terecht. Doordat wij alles intern produceren, zijn we niet afhankelijk van externe partijen en kunnen we ook op grote schaal produceren, precies zoals u dat wenst. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Industriële zeilen op maat gemaakt

Industriële zeilen op maat

Bij Zeilmakerij Verholen zetten we industriële zeilen op diverse manieren in. Wellicht heeft u al een specifieke bestemming in gedachten voor uw zeil. Afhankelijk van het gebruik moet het zeil vervaardigd worden uit een specifiek type materiaal. Of u nu op zoek bent naar een industriezeil van brandwerend materiaal of de voorkeur geeft aan doorschijnend materiaal, bij ons is dit geen enkel probleem. Wij produceren de industriële zeilen zelf en beschikken over een uitgebreide voorraad aan diverse materialen. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt produceren en leveren. Als u vragen heeft over het optimale materiaal of de beste bevestigingsmethode voor uw industriële zeil, staan wij klaar om u te adviseren met onze ervaring. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Advies op maat

Bent u op zoek naar een partner die u kan voorzien van deskundig advies over de mogelijkheden met betrekking tot industriezeilen? Dan bent u bij Zeilmakerij Verholen aan het juiste adres, want we beschikken over meer dan 40 jaar aan ervaring. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek, en we tonen u graag de diverse mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Onze medewerkers heten u van harte welkom en leggen u graag, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, alle opties uit.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf Verholen

Ons bedrijf

Zeilmakerij Verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen. Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. Met een team van ervaren zeilmakers confectioneren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op