Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zwembadzeilen

Een kwalitatief zwembadzeil is van cruciaal belang voor het bezitten en goed onderhouden van een zwembad. Hierdoor blijft het zwembad schoon en is er minder frequent verwarming nodig. Heeft u een binnen- of buitenzwembad dat voorzien moet worden van hoogwaardig zeil? Neem gerust contact op met onze experts om de diverse mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Zwembadafdekking met gaasstrook

Een zwembadzeil vereist zorgvuldige afweging

Zeilmakerij Verholen produceert op maat gemaakte zwembadzeilen, waaronder foam- en gaasafdekkingen, die specifiek zijn ontworpen voor uw zwembad. Het maken van de juiste keuze voor een zwembadzeil vereist zorgvuldige afweging. Of u nu de voorkeur geeft aan een waterdicht of waterdoorlatend zeil, wij verstrekken graag uitgebreide informatie om u te ondersteunen bij uw keuze. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Essentieel voor uw zwembad

Essentieel voor uw zwembad

Onze zwembadzeilen zijn vrij van roest en rot, eenvoudig te onderhouden en bieden jarenlang gebruiksgemak. Wij kunnen zwembadzeilen op maat maken voor allerlei zwembadvormen en -formaten. Op zoek naar een bepaalde afmeting of vorm zwembadzeil? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag aan een goed zwembadzeil om heerlijk baantjes te kunnen trekken in een warm en schoon zwembad.

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf maakt zwembadzeilen

Ons bedrijf

Zeilmakerij verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen. Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. Met een team van ervaren zeilmakers confectioneren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Is het mogelijk via IDeal te bestalen?

Zeker, dat is mogelijk. In de e-mail waarin de factuur is bijgevoegd, vindt u een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op