Verholen advies op maat

Zeilmakerij Verholen

Advies en ontwerp

Als u een zeil op maat nodig heeft dat perfect aansluit bij uw specifieke eisen, dan is Zeilmakerij Verholen de geschikte keuze. Geef ons uw wensen en ideeën door, en ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden en vervaardigen van het gewenste zeil. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Vraag offerte aan
×
Advies op maat gemaakt

Advies op maat

Het creëren van het perfecte zeil is geen eenvoudige taak, en daarom hechten wij veel waarde aan onze ervaren vakmensen. Met jarenlange expertise kunnen zij u voorzien van informatie over diverse materialen, bevestigingsmethoden, technologieën en andere belangrijke aspecten met betrekking tot het gebruik van het zeil. Bij het ontwerpen van het ideale zeil nemen we de tijd en starten we elk proces met een gedetailleerde producttekening, die als leidraad dient voor de productie. Of het nu gaat om schaduwdoeken, transportzeilen, industriële zeilen, promotiezeilen, schuifzeilen, tennisdoeken of isolatiekleden, bij Verholen bent u in goede handen.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Laat uw zeil ontwerpen

Laat uw zeil ontwerpen

Verholen heeft een specialisatie in op maat gemaakte zeilen voor bijna elke denkbare toepassing. Of het nu gaat om industriële zeilen of zwembadzeilen, wij luisteren naar uw specifieke behoeften en vervaardigen het perfect passende zeil op maat om een hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om u te assisteren.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen

Zeil op maat ontwerpen

Verholen begrijpt de veelzijdigheid van zeil. Met verschillende materialen, geavanceerde technologieën, talloze bevestigingsmethoden en een onbegrensde keuze aan vormen en kleuren is vrijwel alles mogelijk. Onze focus ligt op maatwerk om absolute topkwaliteit te waarborgen; wij hebben dan ook geen standaardassortiment. Ons ervaren team van specialisten beschikt over jarenlange expertise en weet precies wat er nodig is om u te voorzien van het perfecte zeil. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Vraag offerte aan

Interesse?

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen opende haar deuren in 1981. Overgedragen van vader op zoon, staat Zeilmakerij Verholen bekend om haar persoonlijke benadering. Dankzij deze aanpak luisteren we nauwlettend naar de wensen van elke klant en gaan we door totdat alles naar tevredenheid is. Met een team van ervaren zeilmakers vervaardigen wij nieuwe producten van uitmuntende kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor snelle en vakkundige reparaties. Wilt u graag meer informatie, neem dan zeker even contact met ons op, we denken graag met u mee!

Vraag offerte aan