Maatwerk industriegordijnen

Zeilmakerij Verholen

Industriegordijnen

Industriegordijnen bieden een ideale oplossing wanneer u op een eenvoudige manier een ruimte wilt afschermen tegen tocht, stof, geluidsoverlast, kou, hitte, of vocht. Door het installeren van een industriegordijn beschermt u uw ruimte tegen externe invloeden. De effectiviteit van het gordijn is echter afhankelijk van de juiste afmetingen; daarom is een op maat gemaakt industriegordijn wenselijk.

Vraag offerte aan
×
Industriegordijnen op maat

Industriegordijnen op maat

Laat het team van Zeilmakerij Verholen weten welk doel uw industriegordijn moet dienen, en wij kunnen u adviseren over het meest geschikte materiaal en de beste ophangconstructie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we een op maat gemaakt industriegordijn produceren dat aan al uw eisen voldoet en de beoogde afscherming biedt. Zeilmakerij Verholen maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u langdurig van het gordijn kunt genieten met behoud van dezelfde kwaliteit als bij de eerste ophanging. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor al uw industriegordijnbehoeften. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw flexibele industriegordijnen en ontvang binnen twee werkdagen uw offerte.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Duurzame industriegordijnen

Duurzame industriegordijnen

Het ideale industriegordijn biedt bescherming tegen geluid, stof, tocht, vuil, kou of hitte. Het is flexibel en gemakkelijk te openen en te sluiten, voorzien van diverse bevestigingsmogelijkheden en vervaardigd uit hoogwaardig materiaal om langdurig gebruik te waarborgen. Onze ervaren en gepassioneerde medewerkers adviseren u graag over het meest geschikte materiaal om aan de eisen van uw perfecte industriegordijn te voldoen. Bij Zeilmakerij Verholen bent u dus op de juiste plek wanneer u zoekt naar deskundige vakmensen die u uitgebreid kunnen informeren over de diverse toepassingsmogelijkheden van verschillende materialen. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken en het perfecte materiaal kunt selecteren voor uw industriegordijn.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeilmakerij Verholen voor ieder zeilproduct

Zeilmakerij Verholen voor ieder zeilproduct

Om ervoor te zorgen dat wij u volledig kunnen informeren en alle materialen kunnen presenteren die voor uw industriegordijn relevant zijn, raden wij aan van tevoren contact op te nemen met één van onze medewerkers. Op die manier kunnen wij een afspraak plannen en de nodige tijd nemen om uw specifieke wensen te bespreken. Onder het genot van een kop thee of koffie staan wij klaar om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden. Bij Zeilmakerij Verholen streven wij ernaar om u snel en efficiënt te helpen bij het kiezen van het beste materiaal voor uw industriegordijn. Naast industriegordijnen bieden wij tal van andere zeilproducten van topkwaliteit.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Ruim aanbod industriegordijnen

Ruim aanbod industriegordijnen

Ons uitgebreide assortiment industriegordijnen biedt een oplossing voor diverse bedrijfstoepassingen. Of u nu op zoek bent naar scheidingsgordijnen voor efficiënte ruimte-indeling, geluidswerende gordijnen voor een stille werkomgeving, of PVC-gordijnen voor bescherming tegen stof en tocht, bij Zeilmakerij Verholen hebben we het allemaal. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn, en ons ervaren team gaat aan de slag met het ontwerpen en produceren van uw industriegordijn. Bent u nieuwsgierig naar onze materialen en de diverse mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uitleg te geven over onze verschillende industriegordijnen en de diverse opties die wij kunnen bieden.

Vraag offerte aan

Zeilmakerij Verholen

Afschermgordijn

Een scheidingsgordijn is een kosteneffectieve en doeltreffende oplossing om diverse ruimtes of werkplekken van elkaar te onderscheiden. Door het plaatsen van een scheidingsgordijn wordt het werkklimaat verbeterd. Bovendien beperkt een scheidingsgordijn warmte- en koudeverlies, en biedt het bescherming tegen stof, vuil, rook, vloeistoffen, water, geluid/lawaai en insecten. Het buitenhouden van licht of UV-straling kan ook perfect worden gerealiseerd met een scheidingsgordijn. Onze scheidingsgordijnen worden op maat gemaakt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang plezier zult hebben van het scheidingsgordijn.

Vraag offerte aan