Verkoopwagens

Zeilmakerij Verholen

Verkoopwagens

Iedereen die ooit op de markt of een beurs heeft gestaan, weet hoe uitdagend het is om op te vallen. De meest effectieve manier om dit te bereiken, is door uw verkoopwagen, beursstand of marktkraam opvallend te maken voor uw doelgroep. Met een prachtig zeil in uw eigen huisstijl trekt u de aandacht van potentiële klanten en blijft uw merk of product beter in hun geheugen gegrift. Neem contact op met onze vakmensen om de diverse mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Verkoopwagen

Opvallen met zeil op maat

Zeilmakerij Verholen biedt volledige kleurbedrukking, een breed scala aan materialen en kan elke vorm van bevestiging gebruiken. We beginnen altijd met een ontwerp, zodat u uw creativiteit kunt laten zien en het zeil op maat kunt maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor specifieke vormen of extra versieringen toevoegen. We bieden zwaardere materialen om tegen harde wind te beschermen of lichtere materialen om gemakkelijk te vervoeren. Heeft u een bepaalde actie ondernomen? Om de actie onopgemerkt te houden, leveren wij snel en precies wat u nodig heeft. We maken volants, wielzeilen, zijzeilen, complete zeilsystemen en meer.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Verkoopwagen 1

Advies op maat

Alle zeilen van Zeilmakerij Verholen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en van uitstekende kwaliteit, zodat u jarenlang klanten kunt aantrekken. Laat uw creativiteit de vrije loop, en komt u er zelf niet helemaal uit dan helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Hertoghs Carrosserieen
Logo Rotom
Verkoopwagen 2

Zeilmakerij Verholen

In 1981 opende Zeilmakerij Verholen haar deuren, en van vader op zoon is de traditie doorgegeven. De persoonlijke benadering van Verholen is een bekend kenmerk, waarbij nauwlettend wordt geluisterd naar de wensen van elke klant, en we blijven doorgaan totdat het resultaat volledig naar tevredenheid is. Met een team van ervaren zeilmakers vervaardigen wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en zorgen we snel en vakkundig voor reparaties. Neem gerust contact op voor meer informatie, we helpen u graag!

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op