Verandazeilen op maat

Zeilmakerij Verholen

Verandazeilen

De veranda vormt vaak het hart van de tuin. Het is de plek waar maaltijden worden genuttigd, familie samenkomt, werkzaamheden worden verricht, of waar u gewoon geniet van prachtige dagen. Ongeacht het gebruik van de veranda: een kwalitatief verandazeil kan de ervaring nog verrijken. Wij delen graag informatie over onze mogelijkheden. Neem contact op met onze experts om de opties te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Zeilmakerij Verholen.

Vraag offerte aan
×
Verandazeilen 5

Transformeer uw veranda

Om het ideale verandazeil te vinden, is het belangrijk om over enkele zaken na te denken. Hoe moet het oprolsysteem functioneren? Wilt u nog wat zonlicht binnenlaten of volledige afscherming? Is doorkijk gewenst? Wilt u bescherming tegen de wind? In hoeverre moet het warmte vasthouden, vooral als u een kachel heeft? Ten slotte moet het verandazeil visueel aansluiten bij uw stijl en tuin. U geeft uw praktische wensen en stijlvoorkeuren aan, en onze experts gaan aan de slag om het perfecte verandazeil te ontwerpen. Zeilmakerij Verholen heeft een rijke ervaring en levert precies wat u nodig heeft.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Verandazeilen

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

2 ritsen toevoegen als doorgang?
Hidden
Hidden
Hidden
Verandazeilen 3

Verandadoek op maat

Verandadoeken bieden een uitstekende oplossing om uw veranda af te sluiten en comfortabel beschut te zitten. Doordat een verandadoek vaak is uitgerust met een ruit, kan er nog steeds lucht doorheen circuleren. Dit maakt een verandadoek vergelijkbaar met een verandazeil, maar met ademend materiaal. Bij Zeilmakerij Verholen vervaardigen we onze verandadoeken op maat, waardoor ze perfect aansluiten op uw overkapping. Er zijn ook talloze kleuropties beschikbaar, zodat het verandadoek altijd prachtig bij uw tuin past. Voor advies en alle mogelijkheden kunt u altijd bij ons terecht!

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Verandazeilen

Wij helpen u graag bij uw keuze

Indien u al een specifieke kleur en ontwerp in gedachten heeft, realiseren wij dat graag voor u. Mocht u nog geen concreet idee hebben, dan staan wij klaar om met u mee te denken en te adviseren. Onze verandazeilen zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor u gegarandeerd jarenlang van uw tuin kunt genieten.  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag offerte aan

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Is het mogelijk via IDeal te bestalen?

Zeker, dat is mogelijk. In de e-mail waarin de factuur is bijgevoegd, vindt u een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op