Vrachtwagenzeil op maat laten maken

Zeilmakerij Verholen

Vrachtwagenzeil op maat

Zoekt u hoogwaardige vrachtwagenzeilen die functioneel zijn én een professionele uitstraling geven? Wij leveren transportzeilen op maat die perfect aansluiten op uw behoeften. Wij maken het kopen van vrachtwagenzeilen een eenvoudige ervaring door onze snelle service, gedetailleerde ontwerpen en aandacht voor detail. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Vraag offerte aan
×
Maatwerk vrachtwagenzeilen laten maken voor Verholen

Maatwerk vrachtwagenzeilen

Wij bieden vrachtwagenzeilen op maat in verschillende uitvoeringen. Van eenvoudige ontwerpen tot full-color of gepersonaliseerd met uw reclame. Om het optimale vrachtwagenzeil te ontwerpen nemen wij graag de tijd om alles met u te bespreken. Op basis hiervan maken wij een  accurate tekening voor uw vrachtwagenzeil. Na goedkeuring beginnen wij met het ontwerpproces. Zo weet u zeker dat u een maatwerk vrachtwagenzeil ontvangt. Of het nu gaat om een enkel vrachtwagenzeil of serieproductie? Onze vakmensen realiseren het graag voor u!

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Vrachtwagenzeil kopen?

Slijtvast & weerbestendige bescherming voor uw transport

Wij zorgen voor vrachtwagenzeilen die perfect passen en veiligheid garanderen tijdens transport. Onze zeilen bieden een goede pasvorm en stevige bevestigingspunten, essentieel voor een strakke en veilige rit. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor laden en lossen efficiënt verlopen. Met diverse bevestigingsmogelijkheden voldoen onze zeilen aan wettelijke eisen voor ladingzekering en veiligheid. Bestand tegen verschillende weersomstandigheden, UV-bestendig en gemakkelijk te reinigen, bieden onze zeilen duurzaamheid en betrouwbaarheid gedurende het hele jaar.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf Verholen

Ruim 40 jaar ervaring als zeilmakerij

Met meer dan 40 jaar ervaring in zeilwerk zijn wij uw betrouwbare partner, met name in de transport & industrie. Bij Zeilmakerij Verholen leveren wij al jaren vrachtwagenzeilen op maat aan de transportsector. Omdat wij onze vrachtwagenzeilen op maat maken voldoen ze altijd precies aan uw specifieke wensen en eisen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen voor onze zeilen en dankzij ons vakmanschap kunnen we verzekeren dat uw vrachtwagenzeil duurzaam is en langdurige prestaties levert.

Meer over ons

Diverse materialen schuifzeilen

Investeren in vrachtwagenzeilen

Maak nu een afspraak met Zeilmakerij Verholen voor uw vrachtwagenzeil op maat. Ons team staat klaar om uw specifieke wensen te bespreken en u een nauwkeurig advies te bieden. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een gedetailleerd voorstel, zodat u snel kunt beslissen over de beste oplossing voor uw maatwerk vrachtwagenzeil. Naast vrachtwagenzeilen bieden wij tal van zeiloplossingen, waaronder schuifzeilen, industriegordijnen, isolatiekleden en meer.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op