Tennisdoek 1

Zeilmakerij Verholen

Tennisdoeken

Voor iedereen die buiten van tennis houdt, is het bekend dat tennisdoeken van groot belang zijn. Een hoogwaardig doek zorgt ervoor dat u minder hinder ondervindt van weersinvloeden. Wanneer de tennisbaan is uitgerust met kwalitatieve doeken, wordt de invloed van de wind verminderd, wat het tennisplezier aanzienlijk verbetert.

Vraag offerte aan
×
Tennisdoek

Tennisdoek in uw huisstijl

Het ideale doek heeft de juiste maten, is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, past bij de uitstraling van uw tennisclub en is moeiteloos te bevestigen en te verwijderen. Verholen staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes, zodat uw tennisdoeken volledig aan uw wensen voldoen. We zijn benieuwd naar de huisstijl van uw tennisclub en de gebruikte kleuren. Daarnaast ontvangen we graag informatie over de positie van uw tennisclub en uw verwachtingen ten aanzien van het doek. Indien u al doeken hebt en op zoek bent naar vervanging, horen we graag of de oude doeken aan uw verwachtingen voldeden en wat u graag anders zou zien. Samen kunnen we het perfecte doek creëren.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Tennisdoek 2

Tennisdoek op maat

Bij Verholen kunt u rekenen op op maat gemaakte doeken van hoge kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in het produceren van doeken, bieden wij diverse mogelijkheden die aan uw wensen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en antwoorden op uw vragen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over onze doeken, zodat ze perfect aan uw eisen voldoen en duurzaam zijn. Wij gebruiken enkel duurzame materialen, zodat u lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Hertoghs Carrosserieen
Logo Rotom
Tennisdoeken Zeilmakerij Verholen

Tennisdoeken Zeilmakerij Verholen

Bij Verholen bieden wij bijna onbeperkte mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse duurzame materialen in alle denkbare maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een rood, blauw, groen, of een doek in een andere kleur. Bij Verholen kunt u een doek op maat laten maken, zodat het precies aan uw wensen voldoet. Of u nu wilt dat het doek (deels) wind doorlaat of niet, Verholen is de juiste keuze. Geef uw stijl en praktische voorkeuren aan, en onze vakmensen zullen voor u aan de slag gaan om het perfecte tennisdoek te ontwerpen. Ontdek hier enkele voorbeelden van op maat gemaakte doeken die wij al hebben geproduceerd.

Vraag offerte aan

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Kunnen jullie de producten ook monteren?

Ja, dat kunnen wij. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. Graag maken wij afspraken met u over de montage.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Tennisdoek

Materialen tennisdoeken

Voel u vrij om ons te bezoeken, zodat we u kunnen laten kennismaken met diverse materialen en uitleg kunnen geven over de specifieke eigenschappen van elk materiaal. Daarnaast tonen we graag de verscheidenheid aan kleuren en bevestigingssystemen. Dit maakt het eenvoudiger voor u om een weloverwogen beslissing te nemen. Zeilmakerij Verholen staat garant voor kwaliteit, en daarom zijn wij de ideale partner als u op zoek bent naar een duurzaam doek. Weet u al welk doek u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte duurzame doek en ontvang binnen twee werkdagen uw offerte.

Vraag offerte aan