Reclame en promotiezeilen

Zeilmakerij Verholen

Reclame- en promotiezeilen

Heeft u een merk, dienst of product dat extra aandacht verdient? Een reclame- of promotiezeil is perfect geschikt om op te vallen. Denk aan opvallende spandoeken voor marktkramen, indrukwekkende banners langs de snelweg of eyecatchers op een festival. Wat uw behoefte ook is, met een fraai bedrukt zeil trekt u zeker de aandacht. Neem contact op met onze experts om de diverse mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Gevelreclame

Reclame en promotie die opvalt

Zeilmakerij Verholen beschikt over uitgebreide expertise in reclame- en promotiezeilen en begrijpt dat aan vier essentiële voorwaarden moet worden voldaan: het zeil moet prachtig bedrukt zijn, perfect passen, langdurig mooi blijven en praktisch zijn voor transport. Om dit te bereiken, specialiseren wij ons in maatwerk, passen we diverse bevestigingsmethoden toe en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen die langdurige kwaliteit garanderen zonder vlekken of scheurtjes. Ons aanbod omvat basis reclamezeilen, geschilderde zeilen en full-color zeilen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om stickers te maken, zeilen te repareren en op maat gemaakte frames te leveren. Zeilmakerij Verholen richt zich exclusief op maatwerk om absolute topkwaliteit te waarborgen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw op maat gemaakte reclame- of promotiezeil bij Verholen en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Zet het in de schijnwerpers

U heeft diverse opties als het gaat om materialen, bevestigingsmethoden en bedrukkingen. Overweeg bijvoorbeeld een lichter materiaal voor eenvoudig oprollen, of juist een zwaarder zeil dat standhoudt tegen harde wind. Dankzij onze uitgebreide ervaring begrijpen wij doorgaans precies wat vereist is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen u bij het vinden van het geschikte zeil.

Advies op maat

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeilmakerij Verholen voor al uw zeilproducten

Zeilmakerij Verholen voor al uw zeilproducten

Zeilmakerij Verholen opende haar deuren in 1981. Van vader op zoon is het doorgegeven en iedereen is bekend met de persoonlijke benadering van Verholen.
Doormiddel van deze benadering wordt er aandachtig naar de wensen van elke klant geluisterd en gaan we door totdat het goed is. De mogelijkheden in zeilproducten zijn enorm divers en op maat verkrijgbaar. Met een team van ervaren zeilmakers realiseren wij nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen wij zorg aan reparaties snel en vakkundig.

Meer over ons

Ons bedrijf

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Moet ik alles vooraf betalen?

Voor bestaande klanten geldt de mogelijkheid om achteraf te betalen binnen een betalingstermijn van 30 dagen. Nieuwe klanten dienen echter een aanbetaling te doen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op