Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Den Bosch

Bent u op zoek naar maatwerk zeilen in de omgeving van Den Bosch? Zeilmakerij Verholen staat voor u klaar met vakkundig zeilwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte zeilen voor diverse toepassingen, zowel zakelijk als particulier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; als zeilmakerij in de regio Den Bosch zijn wij er om u van dienst te zijn!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Op maat gemaakte zeilen regio Den Bosch

Diversiteit in zeiloplossingen

Kies voor de hoogwaardige maatwerkzeilen van Zeilmakerij Verholen, gelegen nabij Den Bosch. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen bieden onze zeilen duurzaamheid en weerstand tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor heeft u jaren plezier van onze zeilproducten. Wij starten met een zorgvuldig ontwerpproces voordat we overgaan tot de productie van het zeil, zodat het perfect aansluit op uw behoeften.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Zeilartikelen regio Den Bosch

Ruim ervaring in de zeilmakerij

Met ruim vier decennia aan ervaring zijn wij uw vertrouwde partner in Den Bosch en omgeving. Als familiebedrijf, doorgegeven van generatie op generatie, leggen wij de nadruk op een persoonlijke benadering. Bij ons staat uw tevredenheid centraal; elk zeilproduct wordt met zorg aangepast aan uw specifieke wensen. Ons ervaren team van zeilmakers staat garant voor hoogwaardige kwaliteit in al onze gefabriceerde zeilproducten. Ambachtelijk zeilwerk is onze specialiteit!

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Maatwerk zeilen nabij Den Bosch

Expertise in transportzeilen

Door onze focus op maatwerkzeilen zijn de mogelijkheden grenzeloos. Elk project begint met deskundig advies op maat. Of u nu een specifiek ontwerp of bepaalde afmetingen in gedachten heeft, bij Zeilmakerij Verholen is alles mogelijk. We investeren continu in de kennis van onze medewerkers om u optimaal te adviseren. Of het nu gaat om industriële zeilen, vrachtwagenzeilen, schuifzeilen, isolatiekleden, afdekzeilen of op maat gemaakte zeilen; wij zijn uw specialist in Den Bosch en omstreken.

Meer over ons

Diverse materialen schuifzeilen

Snelle levering & vakmanschap

Uw vertrouwde zeilmakerij in de regio Den Bosch

Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, en we zijn er trots op uw betrouwbare zeilmakerij in de regio Den Bosch te zijn. Met ons uitgebreide aanbod streven wij naar hoogwaardige zeiloplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Zeilmakerij Verholen, uw zeilmakerij regio Den Bosch!

Zeilproducten

Zeilmakerij Verholen

Vakkundig op maat gemaakt zeil

Transportzeilen voor veilig transport

Bij vrijwel elk transport wordt gebruik gemaakt van zeilen. Zeilmakerij Verholen begrijpt de specifieke eisen van de transportsector. Transportzeilen moeten duurzaam, weerbestendig en snel leverbaar zijn. Dankzij onze ervaring en specialisatie in op maat gemaakt zeilwerk bieden wij betrouwbare bescherming voor uw transport. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap met onze transportzeilen. Wij handelen snel, beginnen altijd met een nauwkeurige tekening en leveren transportzeilen die niet alleen functioneel zijn maar ook langdurig mooi blijven. Voor reparaties aan uw transportzeilen, ongeacht de omvang, kunt u ook bij ons terecht.

Zeilproducten

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op