Zeilmakerij Verholen

Verholen

Zeilmakerij Breda

Heeft u een zeilmakerij omgeving Breda nodig dan bent u bij zeilmakerij Verholen aan het juiste adres. Onze specialisatie zit in zeilen op maat, verkrijgbaar voor diverse toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, als zeilmakerij omgeving Breda zijn wij u graag van dienst!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Zeilmakerij Verholen voor al uw zeilproducten

Maatwerkzeilen Breda

Ruim 40 jaar ervaring in zeilen

Met meer dan 40 jaar aan ervaring in de zeilmakerij zijn wij graag uw zeilmakerij nabij Breda. Als familiebedrijf, overgedragen van vader op zoon, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en bij elk zeilproduct luisteren wij nauwlettend naar uw wensen. Ons team van deskundige zeilmakers staat garant voor hoogwaardige kwaliteit in al onze zeilproducten. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor al uw zeilproducten.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Maatwerkzeilen

Advies op maat

Omdat wij maatwerk zeilen leveren zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij investeren voortdurend in de kennis van onze medewerkers om u altijd van goed advies te kunnen voorzien. Ieder project is uniek, daarom geven wij u graag advies op maat. U bent van harte welkom om uw wensen met ons te bespreken. Of het nu gaat om maatwerk zeilen, speciale zeilconstructies op andere zeilproducten? Zeilmakerij Verholen is graag uw zeilmakerij omgeving Breda.

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilmakerij Breda

Uw zeilmakerij in de buurt

Omdat wij zeilen door heel Nederland leveren zijn wij ook graag uw zeilmakerij Breda. Met onze uitgebreide dienstverlening leveren wij hoogwaardige zeilen door heel Nederland. Of het nu gaat om afdekzeilen, schuifzeilen, industriële zeilen, isolatiekleden, verandazeilen, of zeilen op maat? Wij streven ernaar altijd oplossingen te bieden die aansluiten bij al uw zeilbehoeften. Daarbij leveren wij zeilproducten van de hoogste kwaliteit bestand tegen diverse weersinvloeden. Neem contact op voor deskundig advies en op maat gemaakte zeiloplossingen. Zeilmakerij Verholen, uw zeilmakerij omgeving Breda!

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op