Zeilmakerij Verholen

Verholen

Zeilmakerij Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een zeilmakerij in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan staan wij voor u klaar! Zeilmakerij Verholen levert maatwerkzeilen door heel Nederland voor uiteenlopende toepassingen. Naast op maat gemaakte zeilen bieden wij ook zeilproducten voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en deskundig advies.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Zeilmakerij Bergen op Zoom

Maatwerk zeilen

Zeilmakerij Verholen levert zeilen op maat voor diverse toepassingen. Omdat wij maatwerk zeilen leveren bent u altijd verzekerd van zeilproducten die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Voor het vervaardigen van onze maatwerk zeilen gebruiken wij hoogwaardige grondstoffen. Zo bent u altijd verzekerd van zeilproducten die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden voor zeil op maat.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Maatwerk zeilen Bergen op Zoom

Ruim 40 jaar specialist in zeilen

Inmiddels hebben wij al ruim 40 jaar ervaring in de zeilmakerij. Onze zeilmakerij is van vader op zoon overgegaan. Een persoonlijke benadering vinden wij bij het produceren van onze zeilen erg belangrijk. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel, daarom luisteren wij nauwlettend naar uw wensen. Dankzij nauw contact met onze klanten creëren we de mooiste zeilproducten. Stuk voor stuk zeilproducten van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Heeft u zeilartikelen omgeving Bergen op Zoom nodig? Neem dan contact met ons op, wij zijn uw zeilmakerij omgeving Bergen op Zoom!

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilen van kwaliteit

Hoogwaardige zeilproducten

Bij Zeilmakerij Verholen hanteren we de norm voor hoogwaardige zeilproducten die ontworpen zijn om optimaal te presteren onder diverse weersomstandigheden. Onze kwaliteitszeilen worden ambachtelijk vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weerelementen. Bovendien leveren wij zeilen met precisiewerk en aandacht voor elk detail. Indien gewenst kunnen wij zeilen voorzien van een logo of afbeelding, zodat het perfect aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om de juiste kleurstelling voor uw huisstijl of andere specifieke vereisten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer over ons

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Bergen op Zoom

Wij zijn uw zeilmakerij in de buurt

Bent u op zoek naar een zeilmakerij nabij Bergen op Zoom? Zeilmakerij Verholen is uw zeilmaker omgeving Bergen op Zoom. Wij zijn gevestigd in Roosendaal maar leveren zeilen door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige zeilen, afdekoplossingen en diverse andere zeilartikelen. Of u nu op zoek bent naar industriële zeilen, vrachtwagenzeilen, schuifzeilen of maatwerk zeilen? Wij zijn graag uw zeilmakerij in de buurt! Vraag gerust naar alle mogelijkheden voor het zeilproduct naar uw keuze.

Zeilproducten

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op