Transportzeilen

Zeilmakerij Verholen

Transportzeilen

Bij vrijwel elk transport wordt er gebruik gemaakt van zeilen. Zeilmakerij Verholen is zeer vertrouwd met de specifieke eisen en verlangens van deze sector. Transportzeilen moeten duurzaam zijn, bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, en bovendien snel geleverd kunnen worden wanneer dat nodig is. Heeft u een voertuig dat voorzien moet worden van een zeil? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts om de mogelijkheden te bespreken, of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan
×
Wind in de zeilen

Betrouwbare bescherming voor uw transport

Zeilmakerij Verholen staat bekend als een betrouwbare partner in de transportsector. Dankzij onze uitgebreide ervaring en specialisatie in op maat gemaakt zeilwerk. Of u nu standaardtoepassingen zoekt of op maat gemaakte oplossingen nodig hebt, wij bieden betrouwbare bescherming voor uw transport. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap met onze transportzeilen. Wij handelen snel, beginnen altijd met een nauwkeurige tekening en leveren transportzeilen die niet alleen fraai zijn maar ook langdurig mooi blijven. Voor reparaties aan uw transportzeilen, ongeacht de omvang, kunt u ook bij ons terecht. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw op maat gemaakte transportzeilen en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Vraag offerte aan

Ontwerp Icon

Ontwerp op maat
Maatwerk zeilen

Ervaring Icon

Boordevol ervaring
Meer dan 40 jaar

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Vrachtwagenzeil kopen?

Bent u op zoek naar hoogwaardige vrachtwagenzeilen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een professionele uitstraling bieden? Zeilmakerij Verholen biedt een uitgebreid assortiment vrachtwagenzeilen die voldoen aan de hoogste normen. Of u nu een standaard maat nodig hebt of op zoek bent naar op maat gemaakte oplossingen. Wij leveren transportzeilen die perfect aansluiten op uw behoeften. Met snelle service, gedetailleerde ontwerpen en aandacht voor detail maken wij het kopen van vrachtwagenzeilen een eenvoudige ervaring. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Vraag offerte aan

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeil advies op maat

Zeil advies op maat

In 1981 opende Zeilmakerij Verholen haar deuren. Het ambacht is van generatie op generatie doorgegeven, en de persoonlijke aanpak van Verholen is wijd bekend. Dankzij deze benadering luisteren we zorgvuldig naar de wensen van elke klant en streven we ernaar om door te gaan totdat alles naar tevredenheid is. Met een team van ervaren zeilmakers vervaardigen wij nieuwe producten van topkwaliteit en zorgen wij voor snelle en vakkundige reparaties. Dankzij onze ervaring en gedreven vakmensen kunnen we snel schakelen en elk project succesvol afronden. Of het nu gaat om uitdagende specials of serieproducties, bij ons vindt u gegarandeerd een hoogwaardig vrachtwagenzeil dat jarenlang meegaat.

Advies & Ontwerp

Interesse?

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Is het mogelijk via IDeal te bestalen?

Zeker, dat is mogelijk. In de e-mail waarin de factuur is bijgevoegd, vindt u een link waarmee u eenvoudig via iDeal kunt betalen.

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op

Een bekende naam binnen de transportindustrie

Bij de productie van al onze zeilen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. We bieden diverse bevestigingsopties en zorgen ervoor dat het transportzeil op een fraaie wijze wordt bedrukt. Zonder dat de kwaliteit hierdoor verloren gaat. Of het nu gaat om vrachtwagenzeilen, dekzeilen voor vrachtwagens, vrachtwagendoelen of transportzeilen. Het is belangrijk dat het zeil stevig en slijtvast is en dat is dan ook wat wij bij zeilmakerij Verholen hanteren. Wij gaan voor topkwaliteit, zodat uw goederen tijdens het transport effectief worden beschermd.

Vraag offerte aan