Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Utrecht

Zoekt u maatwerk zeiloplossingen nabij Utrecht? Zeilmakerij Verholen biedt ambachtelijk vakmanschap voor zeilproducten die zich onderscheiden door kwaliteit en precisie. Uitgerust met vier decennia aan ervaring, garanderen wij hoogwaardige materialen en maatwerk dat exact zal passen bij uw individuele wensen, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Maatwerk zeilen Utrecht

Zeilen op maat naar uw wens

Met grote zorgvuldigheid hebben wij onze producten ontworpen om zelfs de meest rigoureuze weersuitdagingen aan te kunnen, waarbij we oog hebben voor alle details. Wenst u zeilen die de identiteit van uw zaak vergroten, voorzien van uw merklogo of de specifieke kleuren die uw huisstijl kenmerken? Wij maken dit mogelijk met onze op maat gemaakte zeildoeken. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrachtwagenzeil op maat dan zorgen wij dat deze exact in de kleuren van uw huisstijl vervaardigd wordt én van hoge kwaliteit is. Vervoer uw lading veilig en promoot tegelijkertijd uw bedrijf met onze opvallende reclamemogelijkheden.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Zeilproducten regio Utrecht

40 jaar ervaring in zeilwerk

Welkom bij onze familieonderneming, waar klanttevredenheid vooropstaat. Wij streven naar een persoonlijke benadering, waar we aandachtig luisteren naar uw wensen. U kunt op ons rekenen voor zeilproducten die uw verwachtingen niet alleen vervullen, maar zelfs overtreffen. Wenst u bijvoorbeeld industriegordijnen op maat? Wij leveren industriegordijnen in iedere afmeting en gewenst materiaal. Daarnaast kunnen wij u perfect adviseren over de beste ophangconstructie. Zo zal uw zeilproduct altijd aan uw wensen voldoen. Neem een kijkje bij transport & industrie voor alle mogelijkheden in industriele & transport zeilen.

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Uw lokale zeilmaker

Zeilwerk door heel Nederland

Hoewel gevestigd in Roosendaal, is ons service bereik door heel Nederland. Wij bieden een breed scala aan zeiloplossingen, van vrachtwagenzeilen tot isolatiekleden en van schuifzeilen tot machinehoezen. Als uw lokale zeilmaker in de regio Utrecht zijn we slechts één contactmoment verwijderd om u te adviseren over onze zeilproducten. Wat uw zeilwensen ook zijn, wij staan graag voor u klaar!

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op