Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Rotterdam

Maatwerk zeil nodig omgeving Rotterdam? Zeilmakerij Verholen is u graag van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte zeilen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie; als zeilmakerij in de omgeving Rotterdam staan wij klaar om u van dienst te zijn!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Maatwerkzeilen nabij Rotterdam

Zeilen voor diverse weersomstandigheden

Voor op maat gemaakte zeilen van hoogwaardige materialen met een lange levensduur bent u bij Zeilmakerij Verholen in de buurt van Rotterdam aan het juiste adres. Onze zeilproducten zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en gaan daarom lang mee. Voordat wij uw zeilproduct vervaardigen, gaan we aan de slag met het ontwerpen ervan. Zodra het ontwerp aan uw wensen voldoet, starten wij met de productie van het zeil. Op deze manier komen we samen tot een eindresultaat dat precies aansluit op uw behoeften.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Advies & ontwerp

Meer dan 40 jaar ervaring in de zeilmakerij

Met meer dan vier decennia aan expertise in de wereld van zeilmakerij, zijn wij uw vertrouwde partner in Rotterdam en haar omgeving. Als een familiebedrijf dat van generatie op generatie is overgedragen, hechten wij grote waarde aan een persoonlijke benadering. Het hart van onze service is klanttevredenheid; elk zeilproduct stemmen wij nauwgezet af op uw wensen. Ons team van bekwame zeilmakers staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit in al onze zeilproducten.

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeil advies op maat Rotterdam

Oplossingen voor ieder zeilproject

Doordat wij maatwerkzeilen leveren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij blijven investeren in de kennis van onze medewerkers om u altijd van deskundig advies te kunnen voorzien. Elk project is uniek, daarom geven wij u graag advies voor uw zeilproduct op maat. Over welke zeilartikelen het ook gaat, Zeilmakerij Verholen is uw specialist in Rotterdam en omgeving.

Meer over ons

Zeilmakerij Verholen

Hoogwaardige zeilen in Nederland

Uw betrouwbare zeilmakerij omgeving Rotterdam

Bent u op zoek naar een toonaangevende zeilmakerij in de Rotterdamse regio? Welkom bij Zeilmakerij Verholen, uw zeilmaker in de regio. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, en we zijn er trots op uw betrouwbare zeilmakerij nabij Rotterdam te zijn. Met onze uitgebreide dienstverlening bieden wij hoogwaardige zeilen die voldoen aan al uw behoeften. Of het nu gaat om industriële zeilen, schuifzeilen, afdekzeilen, isolatiekleden, verandazeilen of op maat gemaakte zeilen? Wij streven naar oplossingen die perfect passen bij uw specifieke zeilbehoeften. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Zeilmakerij Verholen is uw betrouwbare partner in zeilen, dichtbij Rotterdam en omringende gebieden!

Zeilproducten

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op