Zeilmakerij Maastricht

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Maastricht

Als u in de regio Maastricht op zoek bent naar een zeilmakerij met expertise en een persoonlijke benadering, dan bent u bij Zeilmakerij Verholen aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw zeilwensen en streven naar ambachtelijke kwaliteit met oog voor detail. Wat uw zeilwensen ook zijn, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Op maat gemaakte zeilen Maastricht

Zeilmaker omgeving Maastricht

Op maat gemaakt tot in detail

Onze producten zijn met zorg ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waarbij elk detail telt. Wilt u zeilen die uw bedrijfsidentiteit versterken met een logo of specifieke huisstijlkleuren? Wij realiseren het voor u met onze op maat gemaakte zeiloplossingen. De mogelijkheden van onze zeilen op maat zijn eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld machinehoezen om de levensduur van uw machine te verlengen? Onze machinehoezen sluiten perfect aan om stof en vuil geen kans te geven. Een standaard machinehoes is gauw te groot of te klein, met onze maatwerk zeilen heeft u dat probleem nooit meer. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden of een offerte op maat.

Advies op maat Neem contact op

Ervaren zeilmaker

Maatwerk zeilen regio Maastricht

40 jaar ervaring in de zeilmakerij

Al meer dan veertig jaar streven wij ernaar om onze maatwerkzeilen perfect aan te laten sluiten bij zowel de behoeften van particuliere als zakelijke klanten. Dit realiseren wij door het gebruik van hoogwaardige materialen en deskundige afwerking. Wij streven naar een persoonlijke benadering, waar we aandachtig luisteren naar uw wensen. U kunt op ons rekenen voor zeilproducten die uw verwachtingen niet alleen vervullen, maar zelfs overtreffen. Om welke zeilartikelen het ook gaat, wij staan graag voor u klaar!

Meer over ons

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeilmaker regio Maastricht

Zeilmaker Maastricht

Uw zeilmakerij in de buurt

We zijn trots op onze locatie in Roosendaal, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Ons aanbod is divers en omvat alles, van vrachtwagenzeilen tot industriële zeilen. In de omgeving van Maastricht staan wij als uw zeilmaker klaar om u te helpen. Een simpel berichtje is genoeg en wij staan paraat om u alles te vertellen over ons assortiment zeilen.

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op