Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Gouda

Welkom bij Zeilmakerij Verholen, uw specialist in custom zeilwerk, gevestigd in de regio Gouda. Als u op zoek bent naar op maat gemaakte zeilproducten, dan staat ons team van vakmensen klaar om u te voorzien van superieure kwaliteit en op maat gesneden oplossingen.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Zeilen regio Gouda

Maatwerk zeilen tot in de kleinste details

Onze zeilproducten zijn met zorg ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waarbij elk detail telt. Wilt u zeilen die uw bedrijfsidentiteit versterken met een logo of specifieke huisstijlkleuren? Wij realiseren het voor u met onze op maat gemaakte zeiloplossingen. Neem bijvoorbeeld onze schuifzeilen, geheel ontworpen om efficiënt te kunnen laden en lossen. Ook deze zeilen worden geheel op maat gemaakt zodat uw lading altijd veilig is tijdens transport.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Zeilmakerij regio Gouda

Meer dan 40 jaar ervaring in de zeilmakerij

Met meer dan veertig jaar ervaring zetten wij ons in om zowel particulieren als bedrijven te bedienen met hoogwaardige materialen en een persoonlijke benadering. Hierdoor sluit ieder product naadloos aan op uw specifieke eisen. Als familiebedrijf hechten we grote waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Onze benadering is altijd persoonlijk, waarbij we nauwgezet luisteren naar uw behoeften om zo het ideale zeilproduct te creëren. Vertrouw op ons voor zeilartikelen die niet alleen aan uw eisen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilproducten Gouda

Uw zeilmaker in de buurt

Hoewel gevestigd in Roosendaal, is ons service bereik door heel Nederland. Van industriële tot transportzeilen en van isolatiekleden tot vrachtwagenzeilen, wij bieden een breed scala aan zeiloplossingen. Als uw lokale zeilmaker in de regio Gouda adviseren wij u graag over onze mogelijkheden voor uw zeilproduct.

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op