Zeilmakerij Goes

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Goes

Welkom bij Zeilmakerij Verholen, uw specialist in custom zeilwerk. Als u op zoek bent naar op maat gemaakte zeilproducten, dan staat ons team van vakmensen klaar om u te voorzien van superieure kwaliteit en op maat gesneden oplossingen. Met meer dan veertig jaar ervaring zetten wij ons in om zowel particulieren als bedrijven te bedienen met hoogwaardige materialen en een persoonlijke benadering, zodat elk product naadloos aansluit op uw specifieke eisen.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Diverse zeiloplossingen Zeeland

Zeilen op maat regio Goes

Diversiteit in zeiloplossingen

Met grote zorgvuldigheid hebben wij onze zeilproducten ontworpen om zelfs de meest rigoureuze weersuitdagingen aan te kunnen, waarbij we oog hebben voor alle details. Wenst u zeilen die de identiteit van uw zaak vergroten, voorzien van uw merklogo of de specifieke kleuren die uw huisstijl kenmerken? Wij maken dit mogelijk met onze op maat gemaakte zeildoeken. Vraag ons gerust naar de talloze mogelijkheden.

Advies op maat Neem contact op

Zeilartikelen Goes

Zeilartikelen regio Goes

40 jaar ervaring in de zeilmakerij

Ons familiebedrijf zet zich met hart en ziel in voor uw volle tevredenheid. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen er altijd voor dat we goed begrijpen wat u nodig heeft. Laat ons de zeilartikelen leveren die precies passen bij wat u zoekt – en misschien zelfs meer dan dat. Wij hebben inmiddels 40 jaar ervaring in de zeilmakerij, ambachtelijk zeilwerk is onze specialiteit!

Meer over ons

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeilmaker regio Goes

Expertise in transportzeilen

Uw vertrouwde zeilmaker regio Goes

Ons bedrijf mag dan wel in Roosendaal gevestigd zijn, onze service reikt veel verder – we zijn actief over heel Nederland. Of u nu behoefte heeft aan industriële zeilen of vrachtwagenzeilen, wij hebben een uitgebreide selectie beschikbaar. Als zeilmaker bij u in de buurt, in de streek van Goes, zijn we slechts een oproep verwijderd van het geven van persoonlijk advies over onze producten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op