Zeilmakerij Verholen

Verholen

Zeilmakerij Etten-leur

Wanneer u een zeilmakerij in Etten-leur zoekt, bent u bij zeilmakerij Verholen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zeilen op maat voor diverse toepassingen. Ontdek alle mogelijkheden voor zeil op maat en neem contact op voor meer informatie of onze aanbiedingen. Wij zijn graag uw zeilmakerij omgeving Etten-leur!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Zeilmakerij nabij Etten-leur

Op maat gemaakte zeilen

Bij Verholen leveren wij op maat gemaakte zeilen die precies naar uw wens worden gemaakt. Onze zeilen worden gemaakt met materialen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Voordat wij beginnen met het vervaardigen van uw zeil op maat stellen wij u een aantal gerichte vragen. Nadat ons duidelijk is wat uw wensen zijn en u akkoord bent starten we met het ontwerpproces. Zo komen we samen tot een resultaat dat precies aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij begrijpen dat ieder project uniek is, daarom we geven u graag advies op maat.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Advies op maat

Advies voor maatwerkzeilen

De mogelijkheden voor zeilen op maat zijn enorm, vraag ons daarom gerust naar advies voor uw zeilproduct. Om u van goed advies te blijven voorzien investeren we voortdurend in de kennis van onze werknemers. Naast advies voor zeilen op maat kunnen wij ook serieproductie voor u verzorgen. Benieuwd welke projecten wij allemaal realiseren? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilmakerij Etten-leur

Ruim 40 jaar ervaring zeilmakerij

Inmiddels hebben wij ruim 40 jaar ervaring in de zeilmakerij, daarom zijn wij ook graag uw zeilmakerij nabij Etten-leur. Ons familiebedrijf is van vader op zoon doorgegeven, een persoonlijke benadering vinden wij dan ook erg belangrijk. Bij ieder zeilproduct luisteren we aandachtig naar de klant en gaan door tot u tevreden bent. Dankzij ons team van ervaren zeilmakers leveren wij hoogwaardige kwaliteit zeilproducten.

Meer over ons

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij omgeving Etten-leur

Uw zeilmaker in de buurt

Met een toewijding aan vakmanschap bieden wij niet alleen zeilen op maat, maar ook een scala aan hoogwaardige zeilproducten. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat uw zeilen perfect passen en langdurige bescherming bieden. Of het nu gaat om transportzeilen, industriële zeilen, reclame- en promotiezeilen, verandazeilen of ander zeil op maat? Wij streven altijd naar maatwerkoplossingen in zeil. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, wij zijn graag uw zeilmakerij omgeving Etten-leur!

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op