Zeilmakerij Delft

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Delft

Zoekt u maatwerk zeiloplossingen nabij Delft? Zeilmakerij Verholen biedt ambachtelijk vakmanschap voor zeilproducten die zich onderscheiden door kwaliteit en precisie. Uitgerust met vier decennia aan ervaring, garanderen wij hoogwaardige materialen en maatwerk dat perfect zal passen bij uw individuele wensen, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Maatwerk zeilen rondom Delft

Maatwerk zeilen regio Delft

Zeilen in soorten en maten

Wij hebben onze producten met aandacht ontwikkeld zodat ze zelfs de meest barre weersinvloeden kunnen doorstaan, en hierbij letten we op zelfs de kleinste details. Streeft u naar zeilen die de essentie van uw onderneming uitdrukken door middel van een eigen logo of de unieke kleuren van uw huisstijl? Laat ons dat voor u verwezenlijken met onze persoonlijke zeiloplossingen op maat. De mogelijkheden in zeilen zijn bij Zeilmakerij Verholen eindeloos!

Advies op maat Neem contact op

Persoonlijke zeiloplossingen Delft

Persoonlijke zeiloplossingen

Advies op maat

Wij hebben onze producten met aandacht ontwikkeld zodat ze zelfs de meest barre weersinvloeden kunnen doorstaan, en hierbij letten we op zelfs de kleinste details. Streeft u naar zeilen die de essentie van uw onderneming uitdrukken door middel van een eigen logo of de unieke kleuren van uw huisstijl? Laat ons dat voor u verwezenlijken met onze persoonlijke zeiloplossingen op maat. Of het nu gaat om maatwerk zeilen, speciale zeilconstructies op andere zeilproducten? Zeilmakerij Verholen is graag uw zeilmakerij omgeving Delft.

Meer over ons

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Zeilmaker in de buurt van Delft

Uw zeilmaker in de buurt

Zeilen door heel Nederland

We zijn trots op onze locatie in Roosendaal, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Ons aanbod is divers en omvat alles, van industriële zeilen tot vrachtwagenzeilen. In de omgeving van Delft staan wij als uw zeilmaker klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor deskundig advies en op maat gemaakte zeiloplossingen.

Meer over ons

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op