Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Verholen

Zeilmakerij Brabant

Op zoek naar maatwerk zeilen in de omgeving van Brabant? Zeilmakerij Verholen staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte zeilen voor diverse toepassingen, voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; als zeilmakerij in de regio Brabant zijn wij er om u van dienst te zijn!

Transport & Industrie Overige producten
×

Transport & Industrie

Zeilmakerij Verholen is al sinds 1981 gespecialiseerd in het realiseren van zeilen voor transport en industrie. U kunt denken aan transportzeilen, industriële zeilen, machinehoezen, industriegordijnen en schuifzeilen.

Overige producten

Bent u opzoek naar een zwembadzeil, schaduwdoek of een verandazeil op maat? Of misschien bent u op zoek naar tennisdoeken of reclame- en promotiezeilen? Van serieproductie tot maatwerk.

Advies & Ontwerp

Elke oplossing op maat begint met deskundig advies. Kom gerust langs in onze vestiging in Roosendaal om alle mogelijkheden te verkennen. Heeft u bepaalde afmetingen en een ontwerp in uw hoofd?

Ontwerp Icon

Maatwerk zeilen
Van ontwerp tot realisatie

Ervaring Icon

Sinds 1981
Ruim 40 jaar ervaring

Duurzaam Icon

Duurzaam materiaal
Bewuste werkwijze

Experts Icon

Passend advies
Door onze specialisten

Advies op maat voor industriële zeilen

Maatwerkzeilen in Brabant

Zeilen in soorten en maten

Maatwerk zeilen van topkwaliteit, hiervoor bent u bij Zeilmakerij Verholen in de buurt van Brabant aan het juiste adres. Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen hebben onze zeilen een lange levensduur. Doordat onze zeilen weerbestendig zijn heeft u er jaren plezier van. Wij maken zeilen op maat, voordat wij uw zeilproduct vervaardigen, beginnen we met het ontwerpproces. Zodra het ontwerp aan uw wensen voldoet, gaan we over tot de productie van het zeil. Zo zorgen we ervoor dat uw zeilproduct aan uw wensen voldoet.

Advies op maat Neem contact op

Advies op maat

Advies in maatwerk zeilen

Meer dan 40 jaar ervaring in de zeilmakerij

Met meer dan veertig jaar aan expertise in de zeilmakerij zijn wij uw vertrouwde partner in Brabant en omgeving. Als een familiebedrijf dat van generatie op generatie is overgedragen, hechten wij grote waarde aan een persoonlijke aanpak. Uw tevredenheid als klant staat bij ons centraal; elk zeilproduct stemmen wij zorgvuldig met u af. Ons team van ervaren zeilmakers staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit in al onze vervaardigde zeilproducten. Ambachtelijk zeilwerk, daar doen wij hard ons best voor!

Advies op maat Neem contact op

Zij gingen u voor

Greep uit onze klanten

Logo Schmitz Cargobull
Logo RTS
Logo Rotom
Logo Hertoghs Carrosserieen
Ons bedrijf

Zeilen op maat regio Brabant

Zeiloplossingen op maat

Doordat wij maatwerkzeilen leveren, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Ieder zeilproduct begint met deskundig advies op maat. Heeft u een bepaald ontwerp of bepaalde afmetingen in uw hoofd? Voor Zeilmakerij Verholen is alles mogelijk en geen ontwerp te gek. We investeren voortdurend in de kennis van onze medewerkers om u van optimaal advies te voorzien. Of het nu gaat om industriële zeilen, schuifzeilen, isolatiekleden, afdekzeilen, verandazeilen of op maat gemaakte zeilen? Ook voor serieproductie zeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Zeilmakerij Verholen is uw specialist in Brabant en omstreken.

Meer over ons

Zeilmakerij Verholen

Maatwerk zeilen in Nederland

Uw vertrouwde zeilmakerij omgeving Brabant

Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, en we zijn er trots op uw betrouwbare zeilmakerij in de regio Brabant te zijn. Met onze uitgebreide dienstverlening bieden wij hoogwaardige zeilen die voldoen aan al uw behoeften. Of het nu gaat om industriële zeilen, schuifzeilen, afdekzeilen, isolatiekleden, verandazeilen of op maat gemaakte zeilen? Wij streven naar oplossingen die perfect passen bij uw specifieke zeilbehoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Zeilmakerij Verholen, uw zeilmakerij regio Brabant!

Zeilproducten

Ons bedrijf

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte bij jullie opvragen?

Natuurlijk, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via ons offerteformulier.

Kan ik een afspraak maken om mijn wensen te overleggen?

Zeker, dat is mogelijk en we verwelkomen dat zelfs. U kunt een afspraak met ons regelen door telefonisch met ons contact op te nemen.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Helaas is dit momenteel niet haalbaar. We doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Zodra de producten zijn besteld, delen we de geschatte leverdatum met u.

Kan ik zonder afspraak langs komen voor reparatie?

Helaas, deze optie is niet beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, en we plannen graag een afspraak met u in om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Verzenden jullie ook internationaal?

Zeker. Op aanvraag van de klant verzenden wij onze bestellingen ook wereldwijd.

Staat uw vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? We staan u graag te woord.

Neem contact op